ISPANAKLI KREP


MALZEMELER:
4 adet tam buğday unlu krep
1/2 kg ıspanak
Yarım demet taze soğan
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı light kaşar peynir
1 çay kaşığı tuz
kırmızı pul biber

HAZIRLANIŞI :
Daha önce tarifini verdiğim ve yukarıda linki bulunan krepler hazırlanır. İyice yıkanıp ayıklanan ıspanak ve taze soğanlar küçük küçük doğranır. Tavaya konulan zeytin yağında çevrilen soğanların üzerine ıspanaklar eklenir ve tuz ilave edilerek sotelenir. Ispanaklı karışım kreplerin içine paylaştırılır ve rulo şeklinde sarılır. Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ve kırmızı pul biber dökülerek yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde yaklaşık 10 dakika 180 derecede fırınlanır. Fırından çıkan krepler sıcak servis edilir.

Yorumlar

Instagram Hesabım

Popüler Yayınlar